Žuvis su ananasais

Reikės:
  • 500 g žuvies filė;
  • 1 stiklinė konservuotų ananasų;
  • svogūnų laiškų;
  • 2 šaukštai sviesto;
  • 1 citrinos sulčių;
  • prieskonių (citrinpipirių, prieskonių žuviai, aitriosios paprikos).
   Žuvį supjaustykite gabaliukais, pabarstykite prieskoniais. Svogūnų laiškus kartu su ananasais apkepkite svieste. Į kepimui skirtą maišelį (rankovę) sudėkite žuvį, ananasus, apšlakstykite citrinos sultimis ir kepkite orkaitėje apie 20 - 30 min. Išėmę žuvį iš orkaitės, rankovę perpjaukite ir pabarstykite svogūnų laiškais. Prie šio patiekalo labai tinka ryžiai.

Šaltinis: Žurnalas "Paragaukite"01/2002.

Komentarai