Žuvis su ananasais
Reikės:
Šaltinis: Žurnalas "Paragaukite"01/2002.
- 500 g žuvies filė;
- 1 stiklinė konservuotų ananasų;
- svogūnų laiškų;
- 2 šaukštai sviesto;
- 1 citrinos sulčių;
- prieskonių (citrinpipirių, prieskonių žuviai, aitriosios paprikos).
Žuvį supjaustykite gabaliukais, pabarstykite prieskoniais. Svogūnų laiškus kartu su ananasais apkepkite svieste. Į kepimui skirtą maišelį (rankovę) sudėkite žuvį, ananasus, apšlakstykite citrinos sultimis ir kepkite orkaitėje apie 20 - 30 min. Išėmę žuvį iš orkaitės, rankovę perpjaukite ir pabarstykite svogūnų laiškais. Prie šio patiekalo labai tinka ryžiai.
Šaltinis: Žurnalas "Paragaukite"01/2002.
Komentarai
Rašyti komentarą