Sprandinės kepsnys su morkomis

Reikės: 
  • kiaulienos sprandinės;
  • mėsos prieskonių;
  • morkos;
  • svogūno;
  • fermentinio sūrio;
  • aliejaus kepti. 
aptepui: 

  • 2 v.š. pomidorų padažo, 
  • 2 v.š. majonezo;
  • keleto skiltelių česnako;
  • baziliko, pipirų.
  Mėsą išmušame, pabarstome prieskoniais ir palaikome keletą valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro). Morką ir sūrį sutarkuojame, svogūną supjaustome kubeliais. Mėsą apkepiname aliejuje. Tame pačiame aliejuje apkepiname morką ir svogūnus, įberiame prieskonių, išmaišome. Išjungiame viryklę, suberiame sūrį ir vėl išmaišome, kad "susiklijuotų". Aptepui skirtus produktus sumaišome, gerai išsukame ir aptepame pravėsusią mėsytę iš abiejų pusių negailėdami. Uždedame morkas ir dedame į orkaitę 15 minučių.

Šaltinis: visireceptai.lt

Komentarai