Kepti vištų sparneliai su medaus ir pomidorų padažu



Reikės:

  • 750 g vištų sparnelių;
  • 1 svogūno;
  • 4 v. š. pomidorų padažo;
  • 1 v. š. garstyčių;
  • 1 v. š. sojų padažo;
  • 1 v. š. medaus;
  • aliejaus kepimui;
  • druskos, mėgstamų prieskonių.
    Sparnelius pabarstome pabarstome prieskoniais vištienai ir druska. Į keptuvę pilame maždaug 4 - 5 šaukštus aliejaus. Kai aliejus gerai įkaista, apkepiname vištų sparnelius. Kepame ant kaitrios ugnies, kol iškeps. Smulkiai supjaustome svogūną. Tada ugnį sumažiname, suberiame svogūną ir kepame, kol jis gražiai paruduos. Atskirai sumaišome 4 šaukštus pomidorų padažo, 1 šaukštą garstyčių, 1 šaukštą sojos padažo, 1 šaukštą medaus. Viską supilame ant sparnelių ir troškiname dar porą minučių.

Šaltinis: geri-receptai.lt

Komentarai