Kepti vištų sparneliai su medaus ir pomidorų padažu
Reikės:
- 750 g vištų sparnelių;
- 1 svogūno;
- 4 v. š. pomidorų padažo;
- 1 v. š. garstyčių;
- 1 v. š. sojų padažo;
- 1 v. š. medaus;
- aliejaus kepimui;
- druskos, mėgstamų prieskonių.
Sparnelius pabarstome pabarstome prieskoniais
vištienai ir druska. Į keptuvę pilame maždaug 4 - 5 šaukštus aliejaus. Kai aliejus gerai įkaista,
apkepiname vištų sparnelius. Kepame ant kaitrios ugnies, kol iškeps. Smulkiai
supjaustome svogūną. Tada ugnį sumažiname, suberiame svogūną ir kepame, kol jis
gražiai paruduos. Atskirai sumaišome 4 šaukštus pomidorų padažo, 1 šaukštą
garstyčių, 1 šaukštą sojos padažo, 1 šaukštą medaus. Viską supilame ant sparnelių ir troškiname dar porą minučių.
Šaltinis: geri-receptai.lt
Komentarai
Rašyti komentarą