Vištiena su anakardžių riešutais



Reikės:
  •  600 g vištienos krūtinėlės (tiks ir kalakutienos);
  •  apie 100 g (sauja) anakardžių reišutų;
  • 2 v.š. bulvių krakmolo;
  • 5 - 6 skiltelės česnako;
  • 2 v.š. aliejaus;
  • 4 v.š. Hoisin padažo;
  • 2 v.š. balto vyno acto;
  • 3/4 stiklinės vandens.
   Į įkaitintą aliejų suberkite česnakus ir riešutus. Apkepkite ant silpnos ugnies. Vištieną ar kalakutieną supjaustykite, pabarstykite druska ir pipirais ir sudėkite į keptuvę su česnakais ir riešutais. Kepkite kol mėsa nebebus rausva.
   Padažui krakmolą sumaišykite su vandeniu, supilkite į keptuvę, sudėkite Hoisin padažą ir supilkite actą. Pavirkite dar apie 10 min., kol padažas sutirštės.


Komentarai