Vištiena su anakardžių riešutais
Reikės:
- 600 g vištienos krūtinėlės (tiks ir kalakutienos);
- apie 100 g (sauja) anakardžių reišutų;
- 2 v.š. bulvių krakmolo;
- 5 - 6 skiltelės česnako;
- 2 v.š. aliejaus;
- 4 v.š. Hoisin padažo;
- 2 v.š. balto vyno acto;
- 3/4 stiklinės vandens.
Į įkaitintą aliejų suberkite česnakus ir riešutus. Apkepkite ant silpnos ugnies. Vištieną ar kalakutieną supjaustykite, pabarstykite druska ir pipirais ir sudėkite į keptuvę su česnakais ir riešutais. Kepkite kol mėsa nebebus rausva.
Padažui krakmolą sumaišykite su vandeniu, supilkite į keptuvę, sudėkite Hoisin padažą ir supilkite actą. Pavirkite dar apie 10 min., kol padažas sutirštės.
Komentarai
Rašyti komentarą