Saldžiarūgštė vištiena
Reikės:
- 2 vištos šlaunelės;
- 2 šaukštai krakmolo;
- 2 šaukštai miltų;
- vištienos prieskonių;
- aliejaus;
- 3 šaukštai citrinos sulčių;
- 2 šaukštai skysto medaus;
- 2 šaukštai sojų padažo;
- 2 šaukštai aliejaus;
- 2 - 3 skiltelės česnako;
- prieskonių.
Vištieną supjaustykite kubeliais, į maišelį suberkite krakmolą, miltus, prieskonius, sudėkite vištieną, užriškite ir pakratykite, kad vištiena apsivoliotų miltais ir krakmolu. Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejų ir apkepkite vištieną nuolat maišydami. Po to supilkite padažą, dar kelias minutes pakaitinkite, kol padažas sutirštėja. Tiekite su ryžiais.
Šaltinis: Žurnalas "Paukštienos patiekalai" 2010.
Komentarai
Rašyti komentarą