Saldžiarūgštė vištiena


Reikės:
  • 2 vištos šlaunelės;
  • 2 šaukštai krakmolo;
  • 2 šaukštai miltų;
  • vištienos prieskonių;
  • aliejaus;
  • 3 šaukštai citrinos sulčių;
  • 2 šaukštai skysto medaus;
  • 2 šaukštai sojų padažo;
  • 2 šaukštai aliejaus;
  • 2 - 3 skiltelės česnako;
  • prieskonių.
   Vištieną supjaustykite kubeliais, į maišelį suberkite krakmolą, miltus, prieskonius, sudėkite vištieną, užriškite ir pakratykite, kad vištiena apsivoliotų miltais ir krakmolu. Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejų ir apkepkite vištieną nuolat maišydami. Po to supilkite padažą, dar kelias minutes pakaitinkite, kol padažas sutirštėja. Tiekite su ryžiais.

Šaltinis: Žurnalas "Paukštienos patiekalai" 2010.

Komentarai