Grietinėlėje troškinti miško grybai
Reikės:
- 500 g miško grybų;
- 1 didelio svogūno;
- 50 g sviesto;
- 150 ml grietinėlės;
- puodelio sultinio;
- šaukšto miltų;
- druskos, pipirų, krapų.
Į ištirpintą ir įkaitintą sviestą sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir apkepkite kol jis gražiai pagels. Tuomet sudėkite išvirtus miško grybus, išmaišykite ir pakepkite 2-3 minutes. Supilkite sultinį, pusę grietinėlės, pagardinkite druska, pipirais ir patroškinkite 5 minutes. Likusią dalį grietinėlės išmaišykite su šaukštu miltų ir supilkite į keptuvę, gerai išmaišykite ir dar pakaitinkite keletą minučių. Patiekite su virtomis bulvėmis, apibarstytomis krapais.
P. S. Gaminom iš baravykų ir makavykų. Tiems, kas mėgsta grybus, buvo skanu :)
Komentarai
Rašyti komentarą