Lašišos kepsneliai su medumi ir garstyčiomis
Reikės:
- 4 lašišos pjausnių;
- 2 v. š. garstyčių;
- 1 v. š. medaus;
- 1 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės.
Kiekvieną pjausnį iš abiejų pusių ištepkite garstyčių - medaus marinatu ir palikite 30 min. pasimarinuoti.
Pasiruoškite 4 dvigubus folijos lapus, ištepkite juos aliejumi, uždėkite lašišos gabalėlius, pabarstykite druska ir užlankstykite folijos kraštus. Orkaitę įkaitinkite iki 190 °C, sudėkite lašišą ant grotelių ir kepkite apie 20 min. Paruoštus kepsnelius patiekite ant salotų lapų su garstyčių padažu ir griežinėliu citrinos.
Šaltinis: delfi,lt
Komentarai
Rašyti komentarą