Rusiškai troškinta višta
Reikės:
- 1 vištos;
- 2 - 3 skiltelių česnako;
- 2 svogūnų;
- 4 - 5 pomidorų;
- 1/2 stiklinės žaliųjų alyvuogių;
- 1/2 stiklinės sultinio;
- 1/2 stiklinės sauso raudonojo vyno (nebūtinai);
- aliejaus;
- prieskonių (lauro lapelių, pipirų, vištienos prieskonių);
- 1 citrinos;
- žalumynų.
Vištą supjaustykite nedideliais gabaliukais, įtrinkite česnaku, prieskoniais ir 1 - 2 val. pamarinuokite. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių, sudėkite supjaustytus svogūnus, supilkite sultinį, vyną, įberkite prieskonių ir patroškinkite. Baigiant troškinti sumeskite supjaustytus (nuluptus) pomidorus ir alyvuoges. Prieš patiekiant į stalą papuoškite citrinų griežinėliais, pabarstykite žalumynais.
Šaltinis: Žurnalas "Paragaukite" 10/2001.
Šaltinis: Žurnalas "Paragaukite" 10/2001.
Komentarai
Rašyti komentarą