Višta ananasų padaže


Reikės:
  • 1 vištos;
  • 1 stiklinės smulkiai supjaustytų ananasų (konservuotų);
  • 1/2 stiklinės ananasų sulčių;
  • 150 g majonezo;
  • prieskonių (kari, vištienos prieskonių, pipirų);
  • aliejaus.
   Vištą supjaustykite gabaliukais, įtrinkite prieskoniais ir pamarinuokite 2-4 val. Sudėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 40 - 50 min., kol gražiai apskrus. Po to mėsos gabalėlius sudėkite į gilesnį indą, užpilkite padažu ir dar pakepkite orkaitėje 15-20 min. Padažui majonezą sumaišykite su ananasų gabaliukais ir sultimis. Patiekite inde, kuriame kepė.

Šaltinis: Žurnalas "Paragaukite" 02/2002.

Komentarai