Škotiški kiaušiniai
Reikės:
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždenkite dangčiu, kaitrą prisukite iki minimumo ir patroškinkite dar 10 - 15 minučių.
Šaltinis: Žurnalas "Kiaušinių valgiai" 2009.
- 800 g maltos mėsos;
- 8 kietai virtų kiaušinių;
- 2 žalių kiaušinių;
- 100 g maltų džiūvėsėlių;
- 1 svogūno;
- aliejaus;
- 1 - 2 skiltelių česnako;
- 2 šaukštų bet kokių smulkintų žalumynų;
- druskos, pipirų.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Keptuvę uždenkite dangčiu, kaitrą prisukite iki minimumo ir patroškinkite dar 10 - 15 minučių.
Šaltinis: Žurnalas "Kiaušinių valgiai" 2009.
Komentarai
Rašyti komentarą