Keksiukai su varškės įdaru

Reikės:
  • 140 g sviesto;
  • 120 g cukraus;
  • 3 didelių arba 4 mažų kiaušinių;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • 1 a.š. vanilinio cukraus;
  • 200 g miltų;
  • 100 g varškės;
  • kelių šaukštų klevų sirupo (arba kitokio sirupo, arba uogienės).

  Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi iki purios vientisos baltos masės. Po vieną mušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti vanilinį cukrų, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišyti. 
   Varškę ištrinti, supilti klevų sirupą (arba uogienę).
   Į keksiukų formeles dėti tešlos, tuomet ant tešlos uždėti šaukštelį varškės ir vėl uždengti šaukšteliu tešlos. Kepti 20 -25  minutes iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
   Labai skanūs ir, svarbiausia, neįprasti, nenuobodūs keksiukai, kurie buvo labai gerai įvertinti :)

Šaltinis: forellesreceptai.lt

Komentarai