Lašišų ir krevečių vėrinukai
Reikės:
Prieskonius sumaišome su aliejumi ir vienos citrinos sultimis. Krevetes ir žuvį sudedame į dubenį, užpilame marinatu ir gerai sumaišome. Laikome šaltai 2 valandas.
Ant vienų medinių iešmelių suveriame krevetes, ant kitų - lašišos gabaliukus ir kepame kepsninėje. Vėrinukus galima paįvairinti pomidorais, paprikomis, nedideliais gabaliukais supjaustytomis ir pamarinuotomis cukinijomis, svogūnais, žiediniais kopūstais, ananasų gabaliukais.
Tiekiame su virtais ryžiais, žaliomis ar keptomis daržovėmis ir citrinos griežinėliais.
Šaltinis: Žurnalas "Meniu. Kepsniai" 2007.
- 400 g lašišų filė;
- 400 g lukštentų karališkųjų krevečių;
- 2 citrinų;
- aliejaus;
- žuvies prieskonių, krapų, druskos.
Prieskonius sumaišome su aliejumi ir vienos citrinos sultimis. Krevetes ir žuvį sudedame į dubenį, užpilame marinatu ir gerai sumaišome. Laikome šaltai 2 valandas.
Ant vienų medinių iešmelių suveriame krevetes, ant kitų - lašišos gabaliukus ir kepame kepsninėje. Vėrinukus galima paįvairinti pomidorais, paprikomis, nedideliais gabaliukais supjaustytomis ir pamarinuotomis cukinijomis, svogūnais, žiediniais kopūstais, ananasų gabaliukais.
Tiekiame su virtais ryžiais, žaliomis ar keptomis daržovėmis ir citrinos griežinėliais.
Šaltinis: Žurnalas "Meniu. Kepsniai" 2007.
Komentarai
Rašyti komentarą