Apelsininiai keksiukai su varškės glaistu
Reikės:
- 2 stiklinių miltų;
- 1 stiklinės cukraus;
- 1 didelio kiaušinio;
- 0,5 stiklinės pieno;
- 0,5 stiklinės apelsinų sulčių;
- 50 g tirpinto sviesto;
- 2 a. š. kepimo miltelių;
- 1 a. š. cinamono;
- žiupsnelio druskos;
- 1 a. š. vanilinio cukraus;
- nutarkuotos apelsino žievelės arba 1 pakelio tarkuotos apelsino žievelės.
- 200 g švelnios pertrintos varškės;
- 70 g kambario temperatūros sviesto;
- tarkuotos apelsino žievelės;
- 3 šaukštų cukraus pudros.
Glajui kambario temperatūros sviestą gerai išsukti su cukraus pudra, sudėti varškę, apelsinų žieveles. Atvėsus keksiukams, gautą glajaus masę sudedam į konditerinį maišelį ir papuošiame keksiukus.
Iš šio kiekio gavosi 14 labai kvapnių keksiukų.
Komentarai
Rašyti komentarą