Pesto
Reikės:
Bazilikų lapelius nuplauname, nusausiname. Į gilesnį indą sudedame lapelius, įberiame druskos, įpilame aliejaus ir suberiame riešutus. Viską sutriname blenderiu. Sudedame į indelius ledukams šaldyti ir dedame į kamerą. Sušalusius išimame, sudedame į indelį ir laikome šaldiklyje.
Kas turi grūstuvę, reikėtų viską sugrūsti. Nesutrinti lapeliai kvepėjo daug labiau...
- bazilikų lapelių;
- alyvuogių aliejaus;
- druskos;
- kelių skiltelių česnako;
- kedro riešutų.
Bazilikų lapelius nuplauname, nusausiname. Į gilesnį indą sudedame lapelius, įberiame druskos, įpilame aliejaus ir suberiame riešutus. Viską sutriname blenderiu. Sudedame į indelius ledukams šaldyti ir dedame į kamerą. Sušalusius išimame, sudedame į indelį ir laikome šaldiklyje.
Kas turi grūstuvę, reikėtų viską sugrūsti. Nesutrinti lapeliai kvepėjo daug labiau...
Anyžinis bazilikas |
Anyžinis bazilikas |
Anyžinis bazilikas |
Komentarai
Rašyti komentarą