Apelsininis šašlykas


Reikės:
  •  1 kg vištienos krūtinėlės arba šlaunelių mėsos be odos ir kaulų;
  • 4 apelsinų;
  • 6 v. š. sojų padažo;
  • 1 v. š. medaus;
  • 2 v. š. angliškų (grūdėtų) garstyčių;
  • 4 skiltelių česnako.
    Paruošiame marinatą: sumaišome sojų padažą, medų, išspaustą česnaką, nutarkuotas apelsinų žieveles ir garstyčias. Gautą masę sumaišome su mėsos gabaliukais. Išspaudžiame apelsinų sultis ir užpilame ant mėsos. Sulčių pilame tiek, kad mėsa būtų apsemta. Palaikome šaldytuve keletą valandų.

 
 Labai labai skanu. Patys skaniausi !




Šaltinis: Tarp vėjo gūsių...

Komentarai