Kiaušiniais ir slyvomis įdarytas kepsnys
Reikės:
Kiaušinius perpjaukite išilgai į 4 dalis, morkas supjaustykite šiaudeliais. Išdėliokite kiaušinius, morkas ir nuplautas slyvas ant maltos mėsos. Ant viršaus sudėkite likusią mėsą ir gerai paspauskite.
Uždenkite žiedą ir pusvalandį laikykite šaldiklyje. Kepsnį išimkite iš žiedo ir perdėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Šaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 45 minutes.
Šaltinis: Žurnalas "Kiaušinių valgiai" 2009.
- 800 g maltos mėsos;
- 100 g maltų džiūvėsėlių;
- 1 kiaušinis;
- 1 svogūnas;
- druskos, pipirų;
- 4 kietai virti kiaušiniai;
- 2 virtos morkos;
- 150 g džiovintų slyvų.
Kiaušinius perpjaukite išilgai į 4 dalis, morkas supjaustykite šiaudeliais. Išdėliokite kiaušinius, morkas ir nuplautas slyvas ant maltos mėsos. Ant viršaus sudėkite likusią mėsą ir gerai paspauskite.
Uždenkite žiedą ir pusvalandį laikykite šaldiklyje. Kepsnį išimkite iš žiedo ir perdėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Šaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 45 minutes.
Šaltinis: Žurnalas "Kiaušinių valgiai" 2009.
Komentarai
Rašyti komentarą