Sojų mėsa su morkomis

Reikės:
  • 1 pakelio sojų mėsos;
  • 4 morkų;
  • 1/2 stiklinės aliejaus;
  • 1 šaukšto cukraus;
  • druskos, pipirų;
  • 1 a.š. cinamono;
  • 2 šaukštų citrinos sulčių.
   Morkas nuskuskite, sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Pabarsttykite cukrumi, druska, prieskoniais ir pašlakstykite citrinų sultimis.
   Sojų mėsą paruoškite kaip nurodyta ant pakelio ir sudėkite į pakepintas morkas. Įpilkite 1/2 stiklinės vandens ir uždengtą patroškinkite 5 min. Papuoškite salotų lapais ir mažais pomidorėliais.

Šaltinis: Žurnalas "Kviečiu prie stalo" 2000/11.

Komentarai