Reikės:
- 1 dėžutės konservuotų menkės kepenėlių;
- 4 virtų kiaušinių;
- 2 virtų morkų;
- 5 virtų bulvių;
- svogūnų laiškų;
- majonezo;
- juodųjų alyvuogių ir petražolių papuošimui.
Į gilesnį indą sudėkite susmulkintas menkių kepenėles, aptepkite majonezu. Suberkite sluoksnį tarkuotų kiaušinių baltymų, vėl aptepkite majonezu. Dėkite sluoksnį tarkuotų morkų, pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais, aptepkite majonezu. Toliau dėkite sluoksniais virtas tarkuotas bulves, tarkuotus trynius, majonezą. Pabarstykite svogūnų laiškais, papuoškite alyvuogėmis ir petražolėmis.
Šaltinis: Žurnalas "Paragaukite" 3/2000.
Komentarai
Rašyti komentarą