Vynuogės su žaliosiomis citrinomis liepžiedžių arbatoje

Reikės:
  • kekės vynuogių;
  • 2 žaliųjų citrinų;
  • saujelės liepų žiedų;
  • 4 v.š. cukraus.

  Užpilkite liepžiedžius puse litro verdančio vandens, sudėkite cukrų ir palikite valandai, kad pritrauktų.
 Citrinas supjaustykite plonais griežinėliais. Liepžiedžius perkoškite, statykite ant ugnies, kai užvirs,  sumeskite vynuoges, citrinas ir kai vėl užvirs, nukelkite nuo ugnies. Atvėsinkite kambario temperatūroje, o vėliau dėkite į šaldytuvą. Patiekite šaltą rytojaus dieną.
  Desertas tiks po sočių pietų ar vakarienės.

Dublis II: rambutanai :)


Šaltinis: "Didžioji virtuvės knyga. Elle. 2000 receptų".

Komentarai

  1. Labai įdomus derinys :) Spurgita, šiame tinklaraštyje daug puikų idėjų!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Aušra. Jūsų tinklaraštis buvo vienas iš tų, kuris mane įkvėpė pradėti rašyti, ir visada yra mano adresyno juostoje :))

      Panaikinti
    2. Labai smagu :) Linkiu sėkmės ir skanių įkvėpimų, gausaus skaitytojų būrio!

      Panaikinti
    3. Ačiū. Labai tikiuosi, kad taip ir bus - entuziazmas neblės :))

      Panaikinti

Rašyti komentarą