2012 m. rugsėjo 16 d., sekmadienis

Moliūgų vafliai


Reikės:
  • 300 g miltų;
  • 3 v. š. rudojo cukraus;
  • 2 a .š. kepimo miltelių;
  • 1 a. š. sodos;
  • 1,5 a. š. prieskonių (cinamono, imbiero, muskato);
  • 1/2 a. š. druskos;
  • 375 ml pieno;
  • 250 ml moliūgų tyrės;
  • 1 kiaušinio;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 2 v. š. acto.

  Sumaišome sausus produktus: miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską, sodą ir prieskonius.
  Atskirai sumaišome drėgnus produktus: pieną, kiaušinį, aliejų, actą ir moliūgų tyrę.
  Sumaišome miltų mišinį su drėgna mase, gerai išmaišome ir kepame vaflius. Kepti reikėtų šiek tiek ilgiau negu įprastai, kadangi pabandžius atidaryti anksčiau nepavyko išimti vaflio. 
  Mano moliūgo tyrė buvo pakankamai skysta, todėl papildomai reikėjo poros šaukštų miltų.


   Skanu... labai skanu.

Šaltinis: Sonatinos receptai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą