Vištienos iešmeliai su cinamoniniu padažu
Reikės:
Vištieną, ananasus ir papriką supjaustome gabaliukais ir suveriame ant medinių iešmelių.
Cinamoniniam kepimo padažui skirtus produktus: konservuotų ananasų sirupą, vyno actą, druską, prieskonius ir krakmolą gerai išmaišome ir kaitiname, kol užvirs. Nuolat maišydami paverdame kelias minutes, kol padažas sutirštės.
- 600 g vištienos krūtinėlės;
- 400 g konservuotų ananasų;
- 200 g paprikų;
- 2 v. š. baltojo vyno acto;
- vištienos prieskonių;
- cinamono;
- druskos;
- 1 v.š. krakmolo.
Vištieną, ananasus ir papriką supjaustome gabaliukais ir suveriame ant medinių iešmelių.
Cinamoniniam kepimo padažui skirtus produktus: konservuotų ananasų sirupą, vyno actą, druską, prieskonius ir krakmolą gerai išmaišome ir kaitiname, kol užvirs. Nuolat maišydami paverdame kelias minutes, kol padažas sutirštės.
Komentarai
Rašyti komentarą