2012 m. rugsėjo 10 d., pirmadienis

Lietiniai su vištiena ir kukurūzais

Reikės
blynams:
  • 3 kiaušinių;
  • 150 g miltų;
  • 500 ml pieno;
  • žiupsnis cukraus, žiupsnelis druskos;
  • 2 v.š. aliejaus.
įdarui:
  •  rūkytos vištos krūtinėlės;
  • skardinės konservuotų kukurūzų;
  • 1 v.š. sviesto;
  • 1 svogūno;
  • 2 šaukštų pomidorų padažo;
  • 100 g fermentinio sūrio;
  • 2 a. š. sviesto.

  Iš nurodytų produktų užmaišome lietinių tešlą, leidžiame jai šiek tiek pastovėti ir iškepame blynus. Produktų kiekis nurodytas maždaug 8 - 10 blynų.
  Įdarui keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną, kol jis gražiai pagels. Tuomet sudedame smulkiais gabalėliais supjaustytą vištos krūtinėlę, šiek tiek pakepiname. Supilame konservuotus kukurūzus, dar pakaitiname, sudedame pomidorų padažą ir gerai išmaišome. Įdarą dedame į blynus, susukame ir sudedame blynus į sviestu išteptą kepimo skardą. Apibarstome tarkuotu sūriu ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą