2012 m. rugsėjo 27 d., ketvirtadienis

Saldžiarūgštė kiauliena su ananasais


Reikės:
  • 500 g kiaulienos;
  • 1 didelės morkos;
  • 340 g indelio konservuotų ananasų gabaliukais;
  • 1 svogūno;
  • 2 - 3 skiltelių česnako;
  • imbiero;
  • 4 v. š. sojos padažo;
  • 1 v. š. miltų;
  • 1 v. š. krakmolo;
  • 4 v. š. pomidorų padažo;
  • aliejaus kepimui;
  • cukraus, druskos, pipirų.
  Kiaulieną supjaustome gabaliukais, užpilame sojos padažą, sudedame miltus, krakmolą, išmaišome ir paliekame šiek tiek pasimarinuoti. Mėsą apkepame aliejuje ir laikome šiltai.
  Morką supjaustome, imbierus, česnakus, svogūną susmulkiname. Sudedame viską į keptuvę ir apkepiname, tuomet sudedame ananasų gabaliukus, supilame pomidorų padažą, jeigu reikia įdedame druskos, cukraus, pipirų. Sumažiname kaitrą ir į padažą sudedame kiaulieną, šiek tiek patroškiname, jeigu padažas gaunasi labai tirštas, įpilame šiek tiek ananasų sulčių. Valgome su ryžiais.

Šaltinis: Iki receptai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą