Kalakutienos keksiukai su obuoliais

Reikės:
  • 600 g maltos kalakutienos;
  • 2 vidutinio dydžio obuolių;
  • 2 v. š. garstyčių;
  • 1/2 puodelio avižinių dribsnių;
  • 1 kiaušinio;
  • rozmarino, pipirų, druskos.
  Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome nedideliais kubeliais. Sumaišome juos su kalakutiena, išplaktu kiaušiniu, avižiniais dribsniais, garstyčiomis ir prieskoniais. Paruoštą masę sudėti į keksiukų formeles (iš nurodyto produktų kiekio gaunasi 12 didesnių keksiukų) paspaudžiant ir kepti apie 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  Valgome su bruknių uogiene.

Šaltinis: SM forumas
  

Komentarai