Kalakutienos keksiukai su obuoliais
Reikės:
- 600 g maltos kalakutienos;
- 2 vidutinio dydžio obuolių;
- 2 v. š. garstyčių;
- 1/2 puodelio avižinių dribsnių;
- 1 kiaušinio;
- rozmarino, pipirų, druskos.
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome nedideliais kubeliais. Sumaišome juos su kalakutiena, išplaktu kiaušiniu, avižiniais dribsniais, garstyčiomis ir prieskoniais. Paruoštą masę sudėti į keksiukų formeles (iš nurodyto produktų kiekio gaunasi 12 didesnių keksiukų) paspaudžiant ir kepti apie 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Valgome su bruknių uogiene.
Šaltinis: SM forumas
Komentarai
Rašyti komentarą