2012 m. lapkričio 16 d., penktadienis

Škotiški putpelių kiaušiniai


Reikės:
  • 12 putpelių kiaušinių;
  • 400 g faršo;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 mažo svogūno;
  • 0,5 a. š. maltos saldžiosios paprikos;
  • druskos, pipirų, džiovintų čiobrelių;
  • aliejaus.
  Svogūną sutarkuojame ir sumaišome su faršu. Įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius ir viską gerai išminkome.
  Kiaušinius kietai išverdame ir nulupame. Tuomet įvyniojame į mėsą kiaušinį ir suformuojame gražų rutuliuką. 
  Puodelyje įkaitiname aliejų ir verdame rutuliukus, kol gražiai paruduos. Išimame ant popierių rankšluosių, kad susigertų aliejaus perteklius ir tiekiame.
  Mes skanavome su Rémoulade padažu.

Šaltinis: neringa-blogas.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą