2012 m. lapkričio 16 d., penktadienis

Persikai su rūkytos skumbrės putėsiais


Reikės:
  • 1 karštai rūkytos skumbrės;
  • 1 indelio konservuotų persikų;
  • 2 v. š. tepamo varškės sūrelio be priedų;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 1 a. š. neaštrių garstyčių;
  • 1/4 a. š. medaus (jeigu garstyčios - su medumi, tuomet medaus nereikia).
  Kiekvieną persiko puselę, išimtą iš skardinės, perpjauti į 3 dalis.
  Visus kitus nurodytus produktus sutrinti su blenderiu iki vientisos masės. Į keksiukų popierėlius dėti persiko gabalėlį, ant jo - gautos masės. Papuošiau krapų šakelėmis.

Šaltinis: Žaidžiame virtuvę

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą