2012 m. lapkričio 16 d., penktadienis

Prancūziškas Rémoulade padažas


Reikės:
  • 1 puodelio majonezo;
  •  2 v. š. garstyčių;
  • 1 v. š. kaparėlių;
  • 2 ančiuvių filė;
  • 1 v. š. marinuotų agurkėlių;
  • 1 v. š. krapų;
  • 1 v. š. peletrūno;
  • druskos, pipirų, citrinos sulčių (nebūtinai).
  Kaparėlius nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Agurkėlius ir ančiuvius taip pat smulkiai supjaustyti. Krapus ir peletrūną - smulkiai sukapoti.  Galiausiai, visus ingredientus sumaišyti tarpusavyje ir pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
  Kas nemėgsta ančiuvių, jų galima nedėti. Žalumynus irgi galima pakeisti: dėti kapotų petražolių arba saliero (celeri remoulade).
Šaltinis: easy-french-food,com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą