2012 m. lapkričio 16 d., penktadienis

Rūkytos vištienos ir vynuogių salotos



Reikės:
  • 500 g rūkytos vištienos krūtinėlės;
  • 300 g besėklių vynuogių;
  • 1/2 pekininio kopūsto;
  • didelės saujos pakepintų graikinių riešutų;
  • majonezo;
  • druskos ir pipirų.
  Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais, vynuoges perpjauname per pusę, pekininį kopūstą - gabalėliais. Viską sudedame į dubenį, suberiame pasmulkintus graikinius riešutus, įdedame majonezo,  gerai išmaišome ir pagal skonį pagardiname druska ir pipirais.



  Dariau ir su žaliomis, ir su mėlynomis vynuogėmis, taip pat vietoj pekininio kopūsto dėjau "Iceberg"salotos - gal net skaniau.

Šaltinis: neringa-blogas.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą