2013 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Makaronai su kumpiu ir pievagrybiais


Reikės:
  • 250 g makaronų;
  • 1 svogūno;
  • 100 g karštai rūkyto kumpio;
  • 200 g pievagrybių;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 150 ml grietinėlės;
  • druskos, pipirų, raudonėlio;
  • 2 v. š. smulkintų petražolių.
   Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio.
   Keptuvėje įkaitiname aliejų, jame kelias minutes pakepiname susmulkintą svogūną. Suberiame nedideliais gabalėliais supjaustytą kumpį, pakepame dar minutę, sudedame pasmulkintus pievagrybius ir pamaišydami kepame dar 5 -7 minutes, kol pievagrybiai suminkštės. Pasūdome, pagardiname pipirais, raudonėliu, petražolėmis, supilame grietinėlę ir pakaitiname iki užvirimo.
  Makaronus sumaišome su padažu arba uždedame ant viršaus. Galime pabarstyti smulkintu parmezanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą