2012 m. lapkričio 22 d., ketvirtadienis

Mėsos apkepas su moliūgu


Reikės:
  • 500 g mėsos faršo;
  • 1 kiaušinio;
  • 3 v. š. pomidorų padažo;
  • 300 g moliūgo;
  • 1 svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • mėgiamų maltos mėsos prieskonių;
  • druskos, pipirų;
  • aliejaus.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, po kelių minučių - 
nedideliais kubeliais supjaustytą moliūgą. Viską gerai apkepame. 
  Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais, pomidorų padažu, druska ir pipirais bei apkeptu moliūgu. Gautą masę sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 30 minučių.

Šaltinis: mamosreceptai.lt
  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą