2012 m. lapkričio 29 d., ketvirtadienis

Obuolių blyneliai su kefyru


Reikės:
  • 1 stiklinės kefyro;
  • 2 kiaušinių;
  • 2 vidutinio dydžio obuolių;
  • 2 v. š. cukraus;
  • žiupsnelio druskos;
  • 0,5 a. š. vanilinio cukraus;
  • 0,5 a. š. sodos;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 6 - 8 v. š. miltų.
  Kiaušinius išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska, supilame kefyrą, išmaišome. Obuolius nulupame, sutarkuojame burokine trintuve ir sudedame į kiaušinių - kefyro plakinį. Miltus sumaišome su soda ir suberiame į skystąją masę. Įmaišome aliejų ir kepame sausoje keptuvėje nedidelius blynelius.
  Valgėme su jogurtu.
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą