2012 m. lapkričio 1 d., ketvirtadienis

Lašiša su mangais


Reikės:
  • lašišos;
  • 1 didelio mango vaisiaus;
  • kalendrų lapelių;
  • 0,5 a .š. čili paprikos dribsnių;
  • 2 v. š. laimo sulčių;
  • 50 ml aliejaus;
  • druskos, pipirų.
  Mangą nulupkite, supjaustykite kubeliais, apibarstykite čili paprikos dribsniais, druska, suberkite kapotas kalendras, supilkite laimo sultis ir aliejų. Viską išmaišykite.
  Įkaitinkite grilio keptuvę, patepkite ją aliejumi ir dėkite į ją lašišos gabalėlius, apibarstytus pipirais ir druska,  odele žemyn. Kepkite apie 4 - 6 minutes, tuomet apverskite ir kepkite dar tiek pat.
  Ant iškeptų lašišos gabalėlių dėkite mango gabalėlius ir tiekite.
  Paprasta, greita ir labai skanu.


Šaltinis: oditeles blogas

2 komentarai:

  1. bet ir greitumas išbandyti tiek daug ir įvairių patiekalų ;) keli valgytojai sėda prie stalo?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Retai valgom tą patį :) man vis norisi ko nors naujo ir naujo, o ir gaminant geriausiai pasiseka pirmą kartą, nes antrą jau būna nebe taip įdomu... valgytojų dažniausiai būna trys, kartais - 4, o savaitgaliais - visada bent 6 :)

      Panaikinti