2012 m. lapkričio 18 d., sekmadienis

Lydeka, virta piene


Reikės:
  • 1 vidutinio dydžio lydekos;
  • 1,5 lpieno;
  • 1 didelio svogūno;
  • 1 v. š. sviesto;
  • druskos, pipirų.
  Pieną užkaičiame puode, įdedame šaukštą sviesto. Lydeką nuplauname, supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir sudedame į puodą. Svogūną perpjauname į 4 dalis ir taip pat dedame į puodą. Įberiame druskos, kelis pipirų grūdelius ir uždengiame. Kai užverda, sumažiname kaitrą, žiūrime, kad pienas nebėgtų ir verdame apie 15 minučių, kol žuvis bus išvirus.
  Išvirus svogūną galima išgriebti. Valgome su balta duona.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą