2012 m. gruodžio 4 d., antradienis

Įdaryti makaronai


Reikės:
  • pakelio didelių makaronų - vamzdelių;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • 1 morkos;
  • 300 g faršo;
  • 200 g fermentinio sūrio;
  • kelių šaukštų aliejaus; 
  • puodelio sultinio arba karšto vandens;
  • druskos, pipirų.
    Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kelias minutes jame apkepiname susmulkintą svogūną, sudedame sutarkuotą morką, po minutės -  faršą ir dar pakepiname, kol mėsa nebebus rausva. Paskaniname druska, pipirais ir sudedame pusę sutarkuoto sūrio. Pakaitiname maišydami, kol sūris išsilydys.
   Į kiekvieną makaroną įdedame po kelis šaukštelius mėsos įdaro ir dedame į negilų puodą arba keptuvę. Užpilame sultiniu arba karštu vandeniu, kad vos vos apsemtų ir apibarstome likusiu sutarkuotu sūriu.
   Verdame uždengę ant silpnos ugnies apie 30 min. (arba trumpiau - žiūrint, kokie makaronai).
   Greita ir skanu - skaniau negu galvojau.


  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą