Virtu kondensuotu pienu pertepti vafliai


Reikės:
  • 1 indelio (385 g) saldinto sutirštinto pieno;
  • 1 pakuotės (250 g) vaflių lakštų.
  Kondensuoto pieno indelį dedame į gilų puodą, užpilame vandeniu, kad skardinė būtų apsemta ir statome ant viryklės. Nuo užvirimo verdame apie 1 valandą. Tuomet neatidarę skardinės atvėsiname.

 
  Sutepame vaflių lakštus ir paslegiame juos, palikdami pastovėti per naktį. Supjaustome rombeliais ar kitaip, kaip patinka.



Komentarai

  1. Vienas is mano megstamiausiu skanestu:) Idomu ar as cia vafliu lakstu rasciau..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Paprasta ir skanu :) O vaflių lakštai tai ir LT kurį laiką buvo dingę (net lenkiškų nebuvo), dabar pamačiau tik neseniai, kad yra vėl, tai nusipirkau du pokus :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą