2012 m. gruodžio 16 d., sekmadienis

Makaronai su lašiša ir kaparėliais


Reikės:
  • 300 g makaronų;
  • 200 g rūkytos lašišos;
  • 2 - 3 v. š. kaparėlių;
  • 20 g sviesto;
  • 100 g tarkuoto parmigiano reggiano arba "Džiugo".
  Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio.
  Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudedame gabalėliais supjaustytą lašišą. Tuo metu perplauname ir nuvarviname kaparėlius. Lašišą pakepame 2 - 3 minutes, sudedame kaparėlius, juos irgi pakaitiname 2 minutes. 
  Ant išvirusių makaronų supilame paruoštą padažą, užberiame tarkuotą sūrį ir maišome, kol sūris ištirps.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą