2012 m. gruodžio 29 d., šeštadienis

Kiaušinių - faršo vyniotinis


Reikės:
  • 5 kiaušinių;
  • 250 g majonezo;
  • 350 g tarkuoto fermentinio sūrio,
įdarui:
  • 500 g faršo;
  • 1 svogūno;
  • 1 kiaušinio;
  • druskos, pipirų.
  Kiaušinius išplakame, sumaišome su majonezu ir sūriu, supilame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepame apie 20 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių.
  Išėmus šiek tiek atvėsiname ir ant šio omletinio pagrindo paskleidžiame mėsos įdarą, kuriam faršą sumaišome su kiaušiniu, smulkintu svogūnu, druska ir pipirais.
  Pradedant trumpuoju kraštu susukame vyniotinį ir kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, apie 40 minučių.

Šaltinis:SM forumas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą