Omletas su šonine, pomidorais ir svogūnų laiškais


Reikės:

  • 2 v. š. sviesto;
  • 4 juostelių šoninės;
  • 2 šviežių svogūnėlių su balta ir žalia dalimis;
  • 4 kiaušinių;
  • 1 pomidoro;
  • 2 v. š. grietinėlės;
  • 2 v. š. tarkuoto parmezano;
  • petražolių, baziliko.


  Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame šoninę ir ją apkepame iki traškumo. Išimame ant popierinio rankšluosčio. Į keptuvę dedame susmulkintas svogūnėlių baltąsias dalis, 1/2 dalį smulkiai supjaustyto pomidoro ir trumpai apkepame. Kiaušinius išplakame su grietinėle, įmaišome parmezaną,  šiek tiek pasūdome ir supilame į keptuvę. Kepame ant silpnos kaitros uždengę apie 10-15 minučių.
  Tiekiame su likusia dalimi pomidoro, žaliąja dalimi susmulkintų svogūnėlių laiškų, žolelėmis ir šonine.
  
Šaltinis: čia

Komentarai