2013 m. balandžio 23 d., antradienis

Varškės apkepas su pudingu


Reikės:
  • 1 kg kreminės varškės;
  • 2 pakelių vanilinio pudingo miltelių;
  • 3/4 stiklinės cukraus;
  • 4 kiaušinių;
  • razinų.
  Varškę dedame į dubenį, beriame cukrų, mušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Suberiame pudingo miltelius, nuplautas ir nusausintas razinas, vėl išmaišome ir dedame į kepimo popieriumi išklotą arba sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Kepame apie 1 valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  Apkepas turi gražiai pagelsti ir pakilti.
  Jeigu naudojame ne kreminę varškę, ją reikės gerai pertrinti ir įpilti pieno. 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą