2013 m. kovo 3 d., sekmadienis

Vištienos troškinys su baklažanais


Reikės:
  • 400 g vištienos kumpelių be odos ir kaulų;
  • 1 cukinijos;
  • 2 baklažanų;
  • 1 raudonos paprikos;
  • 1 geltonos paprikos;
  • 1 skardinės konservuotų avinžirnių;
  • 1 skardinės konservuotų pomidorų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 a. š. rūkytos paprikos;
  • druskos, pipirų;
  • aliejaus kepimui.
   Keptuvėje įkaitiname aliejų ir jame apkepiname juostelėmis supjaustytą, prieskoniais ir druska pabarstytą vištieną, kol ji nebebus rausva. Tuomet sudedame nedideliais gabaliukais supjaustytą papriką, po minutėlės - juostelėmis supjaustytą cukiniją ir baklažanus, spaudykle išspaustas česnako skilteles. Maišydami pakepame viską keletą minučių.
  Supilame konservuotos pomidorus, suberiame prieskonius, išmaišome ir uždengę troškiname apie 15 - 20 minučių. Pabaigoje suberiame nusunktus avinžirnius ir dar šiek tiek viską pakaitiname. Tiekiame su jogurtu ir duona.
  Cukinijos neturėjau, baklažaną dėjau tik vieną, buvo pilna keptuvė. Baklažanai, jogurtas - Graikijai prisiminti...
Šaltinis: neringa-blogas.com

  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą