2015 m. liepos 12 d., sekmadienis

Makaronai su špinatais, pievagrybiais ir karamelizuotais svogūnais


Reikės:
  • 250 g makaronų;
  • 2 didelių svogūnų;
  • 50 g sviesto;
  • 2 a. š. rudojo cukraus;
  • šiek tiek balzaminio acto;
  • 200 g pievagrybių;
  • 100 ml grietinėlės;
  • 70 g pievagrybių;
  • aliejaus;
  • druskos, džiovintų bazilikų.
  Svogūnus nulupame ir supjaustome griežinėliais. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir sudedame svogūnus. Kai svogūnai suminkštės ir taps skaidrūs, suberiame cukrų, įlašiname balzaminio acto ir pamaišydami kepame dar 10 minučių, kol svogūnai paruduos.
  Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio.
  Pievagrybius nuplauname, supjaustome griežinėliais ir apkepiname šlakelyje aliejaus. Į pievagrybius sudedame svogūnus, supilame pusę grietinėlės ir troškiname 2 minutes. Tuomet sudedame špinatus, supilame likusią grietinėlę ir dar patroškiname, kol špinatai sukris. 
 Sudedame išvirtus makaronus, pasūdome, jei reikia, įberiame džiovintų bazilikų ir išmaišome.



Šaltinis: čia
  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą