2012 m. rugsėjo 30 d., sekmadienis

Aguoniniai lietiniai su varškės - bananų įdaru


Reikės:
  • 3 kiaušinių;
  • 2 v. š. grietinės;
  • 2 stiklinių pieno;
  • 1 stiklinės miltų;
  • 0,5 stiklinės aguonų;
  • 1 a. š. cinamono;
  • 6 v. š. cukraus;
  • 400 g varškės;
  • 2 bananų.
  Kiaušinius išplakite su 4 šaukštais cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu ir miltais, kad nebūtų gumuliukų.
  Iškepkite lietinius, palaukite kol jie šiek tiek atvės ir suminkštės.
  Įdarui bananus sutrinkite ir sumaišykite su likusiu cukrumi ir varške.
  Dėkite įdarą ant blyno ir sulankstykite į vokelį arba susukite į ritinuką.

Šaltinis: sveikata.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą