2016 m. liepos 31 d., sekmadienis

Cukinijų vafliai su feta


Reikės:
  • 1 didelės cukinijos;
  • 3 kiaušinių;
  • 200 ml pieno;
  • 125 g miltų;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • 30 ml alyvuogių aliejaus;
  • 100 g fetos sūrio;
  • druskos, pipirų.
  Kiaušinius išplakame, supilame pieną, sudedame susmulkintą sūrį, nuluptą ir sutarkuotą cukiniją, dedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir įpilame aliejaus. Viską išmaišome iki vientisos masės ir pastatome į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.
  Kepame vaflius. Tiekiame su varškės padažu. Pažadui 200 g varškės ištriname su dviem šaukštais grietinės, įberiame šviežių smulkintų krapų, petražolių, mėtos lapelių, pasūdome ir pagardiname pipirais.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą