Vištienos šašlykai žaliųjų citrinų ir medaus marinate
Reikės:
- vištienos šlaunelių mėsos be kaulų ir odos;
- 2 žaliųjų citrinų;
- 4 v. š. medaus;
- 3 v. š. sojos padažo;
- 3 v. š. aliejaus;
- 1 v. š. angliškų garstyčių;
- 1 a. š. rozmarino;
- druskos, pipirų.
Dideliame inde sumaišome išspaustas citrinų sultis, medų, rozmariną (džiovintą ar smulkintą šviežią), aliejų, garstyčias, sojos padažą.
Mėsą supjaustome nelabai dideliais gabalėliais. Dedame į paruoštą marinatą ir gerai išmaišome, kad mėsa pasidengtų iš visų pusių. Paliekame marinuotis bent 4 valandoms. Prieš kepant pabarstome šviežiai maltais pipirais ir druska.
Komentarai
Rašyti komentarą