2013 m. rugpjūčio 25 d., sekmadienis

Vištienos šašlykai žaliųjų citrinų ir medaus marinate


Reikės:
  • vištienos šlaunelių mėsos be kaulų ir odos;
  • 2 žaliųjų citrinų;
  • 4 v. š. medaus;
  • 3 v. š. sojos padažo;
  • 3 v. š. aliejaus;
  • 1 v. š. angliškų garstyčių;
  • 1 a. š. rozmarino;
  • druskos, pipirų.
  Dideliame inde sumaišome išspaustas citrinų sultis, medų, rozmariną (džiovintą ar smulkintą šviežią), aliejų, garstyčias, sojos padažą.
  Mėsą supjaustome nelabai dideliais gabalėliais. Dedame į paruoštą marinatą ir gerai išmaišome, kad mėsa pasidengtų iš visų pusių. Paliekame marinuotis bent 4 valandoms. Prieš kepant pabarstome šviežiai maltais pipirais ir druska.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą