Kiaulienos šašlykas aštriame raudono vyno marinate
Reikės:
- 1 kg kiaulienos mentės;
- 1 vidutinio dydžio svogūno;
- 4 skiltelių česnako;
- 4 slyvinių pomidorų;
- 1 puodelio sauso raudono vyno;
- 1 a. š. čili pipiro;
- 1 a. š. raudonėlio;
- 1 a. š. maltos paprikos;
- 1/4 puodelio kapotų kalendros lapelių;
- aliejaus;
- druskos, pipirų.
Dideliame dubenyje sumaišome sutarkuotą svogūną, išspaustas česnako skilteles, susmulkintus pomidorus, sukapotą kalendrą, vyną, raudonėlį, čili pipiro ir paprikos miltelius. Į gautą masę sudedame gabalėliais supjaustytą mėsą ir gerai apmaišome. Paliekame marinuotis per naktį.
Šaltinis: foodandwine.com
Komentarai
Rašyti komentarą