2013 m. rugpjūčio 25 d., sekmadienis

Kiaulienos šašlykas aštriame raudono vyno marinate


Reikės:
  • 1 kg kiaulienos mentės;
  • 1 vidutinio dydžio svogūno;
  • 4 skiltelių česnako;
  • 4 slyvinių pomidorų;
  • 1 puodelio sauso raudono vyno;
  • 1 a. š. čili pipiro;
  • 1 a. š. raudonėlio;
  • 1 a. š. maltos paprikos;
  • 1/4 puodelio kapotų kalendros lapelių;
  • aliejaus;
  • druskos, pipirų.
   Dideliame dubenyje sumaišome sutarkuotą svogūną, išspaustas česnako skilteles, susmulkintus pomidorus, sukapotą kalendrą, vyną, raudonėlį, čili pipiro ir paprikos miltelius. Į gautą masę sudedame gabalėliais supjaustytą mėsą ir gerai apmaišome. Paliekame marinuotis per naktį.

 
Prieš kepdami mėsą suveriame ant iešmų, patepame aliejumi, pabarstome druska ir pipirais.




Šaltinis: foodandwine.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą