2013 m. rugpjūčio 21 d., trečiadienis

Lavašo suktinukai su rūkyta skumbre


Reikės:
  • 1 lavašo;
  • 1 karštai rūkytos skumbrės;
  • 1 indelio tepamo sūrelio;
  • 2 v. š. majonezo;
  • 1 vidutinio dydžio mėlynojo svogūno;
  • ryšulėlio krapų;
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų.
  Skumbrę susmulkiname nedideliais gabalėliais, prieš tai išrenkame ašakas. Svogūną labai smulkiai supjaustome ir suberiame į dubenį su skumbre. Dedame sūrelį, majonezą, beriame susmulkintus krapus, pipirų ir viską gerai išmaišome.
  Lavašą ištepame gauta mase, standžiai susukame į ritinėlį, suvyniojame į foliją ar plėvelę ir dedame į šaldytuvą. Laikome per naktį.
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą