Sterkas su citrina ir žolelėmis
Reikės:
- 800 g sterko filė;
- 2 citrinų;
- ryšulėlio petražolių;
- ryšulėlio krapų;
- ryšulėlio laiškinių česnakų;
- ryšulėlio citrininių melisų;
- druskos,
- 50 g sviesto.
Sterko filė nuplauname, nusausiname, pašlakstome vienos citrinos sultimis ir paliekame pastovėti apie 10 minučių. Žoleles nuplauname, susmulkiname ir sudedame į nelabai gilų kepimo indą.
Tuomet žuvį pabarstome druska ir dedame į kepimo indą ant žolelių. Viršų apšlakstome kitos citrinos sultimis ir apdėliojame sviesto gabalėliais.
Dedame į garinę orkaitę ir gariname 15 minučių.
Šaltinis: knyga "Kochen und geniessen mit Miele. Klima Garen".
Komentarai
Rašyti komentarą