2013 m. rugpjūčio 12 d., pirmadienis

Sterkas su citrina ir žolelėmis


Reikės:
  • 800 g sterko filė;
  • 2 citrinų;
  • ryšulėlio petražolių;
  • ryšulėlio krapų;
  • ryšulėlio laiškinių česnakų;
  • ryšulėlio citrininių melisų;
  • druskos,
  • 50 g sviesto.
   Sterko filė nuplauname, nusausiname, pašlakstome vienos citrinos sultimis ir paliekame pastovėti apie 10 minučių. Žoleles nuplauname, susmulkiname ir sudedame į nelabai gilų kepimo indą.
   Tuomet žuvį pabarstome druska ir dedame į kepimo indą ant žolelių. Viršų apšlakstome kitos citrinos sultimis ir apdėliojame sviesto gabalėliais.
    Dedame į garinę orkaitę ir gariname 15 minučių.


Šaltinis: knyga "Kochen und geniessen mit Miele. Klima Garen".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą