2013 m. rugpjūčio 17 d., šeštadienis

Moliūgų ir apelsinų sriuba


Reikės:
  • 800 g moliūgo;
  • 2 apelsinų;
  • 1 l vištienos sultinio;
  • 100 ml grietinėlės;
  • moliūgų sėklų;
  • druskos, pipirų.
  Apelsinus nulupame, suskaidome skiltelėmis ir jas nulupame. Moliūgą nulupame ir supjaustome kubeliais. Viską dedame į verdantį sultinį ir verdame apie 20 minučių, kol moliūgas suminkštės. Tuomet nukeliame nuo viryklės, šiek tiek atvėsiname, įberiame pipirų ir sutriname trintuvu. Vėl užkaitiname iki virimo. Tiekiame su grietinėle ir skrudintomis moliūgų sėklomis.

Šaltinis: moteris.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą