Varškės ir morkų apkepas



Reikės:

  • 600 g varškės;
  • 330 g morkų;
  • 100 g kukurūzų kruopų;
  • 150 g pieno;
  • 2 kiaušinių;
  • druskos.



    Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame.
  Pieną pakaitiname iki virimo, užpilame ant kukurūzų kruopų, išmaišome ir paliekame, kad pastovėtų 10 - 15 minučių.
  Varškę ištriname su kiaušiniais ir druska. Įmaišome tarkuotas morkas, išbrinkusias kukurūzų kruopas ir sutriname elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Gautą masę supilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepame apie 45 - 50 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C, kol apkepo viršus bus gražios auksinės spalvos.



Šaltinis: čia.

Komentarai