Šokoladiniai lietiniai su varškės ir braškių įdaru


Reikės:

  • 2 kiaušinių;
  • žiupsnelio druskos;
  • 1 v. š. cukraus;
  • 1 stiklinės pieno;
  • 1 stiklinės mineralinio vandens;
  • 1 stiklinės miltų;
  • 3 v. š. kakavos;
  • 2 v. š. aliejaus;


įdarui:

  • 250 g braškių;
  • 200 g kreminės varškės;
  • 2 v. .š. cukraus;
  • 1 a. š. vanilini cukraus.



  Iš tešlai skirtų produktų užmaišome lietinių tešlą ir iškepame blynus.
  Įdarui skirstus varškę, cukrų ir vanilinį cukrų sumaišome (jei naudojame ne kreminę varškę, įdedame 1-2 šaukštus grietinės ir viską gerai ištriname).
  Dalį braškių supjaustome riekėlėmis.
  Imame blyną, pusė jo ištepame varškės mase, dedame pjaustytų braškių ir blyną sulankstome. 





Komentarai