Šokoladiniai lietiniai su varškės ir braškių įdaru
Reikės:
- 2 kiaušinių;
- žiupsnelio druskos;
- 1 v. š. cukraus;
- 1 stiklinės pieno;
- 1 stiklinės mineralinio vandens;
- 1 stiklinės miltų;
- 3 v. š. kakavos;
- 2 v. š. aliejaus;
įdarui:
- 250 g braškių;
- 200 g kreminės varškės;
- 2 v. .š. cukraus;
- 1 a. š. vanilini cukraus.
Iš tešlai skirtų produktų užmaišome lietinių tešlą ir iškepame blynus.
Įdarui skirstus varškę, cukrų ir vanilinį cukrų sumaišome (jei naudojame ne kreminę varškę, įdedame 1-2 šaukštus grietinės ir viską gerai ištriname).
Dalį braškių supjaustome riekėlėmis.
Imame blyną, pusė jo ištepame varškės mase, dedame pjaustytų braškių ir blyną sulankstome.
Komentarai
Rašyti komentarą